Mintaszövegek

A meghívó szövegezése a harmonikus megjelenés titka

Mintaszöveg négyzet alakú szétnyitható meghívóhoz

A vendégeitek számára fontos a közlendő információk pontos szövegezése

Négyzet alakú kinyitható meghívók

Mottó:

"Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban
létezik a csillagmilliókban: ez épp elég neki, hogy boldog legyen,
ha a csillagokra pillant."

Antoine de Saint-Exupére

Főszöveg:

Szeretettel meghívunk Benneteket, hogy legyetek velünk életünk legszebb, felejthetetlen pillanataiban 2019. július 6-án 15 órakor az Újpesti Városháza Házasságkötő termében (Budapest, IV. ker. István út 14.) 

Feltétlenül várunk az esküvői szertartást követő vacsorára is, melynek helyszíne: Park Hotel étterme (Budapest, XIII. ker., Széchenyi utca 18. )

A vacsorán való részvételről visszajelzést várunk az s. greti@meghivobolt.hu e-mail címre vagy a 06 30 1234 567-es telefonszámra.

Magazin meghívó szövegezése

A szöveg hosszának megválasztása

Annak érdekében, hogy a magazin stílusa az igényelt meghívón is változatlan maradjon, ügyeljetek rá, hogy a meghívó szövegblokkjainak hosszát nagymértékben ne változtassátok meg. A belső oldalakon található szövegblokkok mintáit használhatjátok saját meghívótok tervezésekor. A könnyebb tervezés érdekében megadtam a mintában található pontos karakterszámokat. 

CÍMLAP SZÖVEGEZÉSE

A magazin címe MEGHÍVÓ, az ESKÜVŐ vagy ennek angol megfelelője, a WEDDING  szó. A borítón néhány érdeklődést felkeltő szó szerepeljen, fontos, hogy az általatok választott szövegek hossza a mintaszöveghez képest ne térjenek el jelentősen.

A borítón szerepelhetnek az itt látott eredeti fotók vagy a saját kedvenc képetek. A fotónak jó minőségűnek kell lennie, a túl sok, aprólékos részletet tartalmazó képen a szövegek nem lesznek jól olvashatók.

Az általatok küldött fotókból készült borítót eljuttatom hozzátok e-mailen, ahol kiválaszthatjátok a nektek tetsző változatot.HÁTOLDAL SZÖVEGEZÉSE

A magazin hátoldalán a vendégek számára fontos információkat helyezhetsz el a vacsoráról, a menüről, a menyasszonytánc időpontjáról. Javaslom, hogy válasszátok ki valamelyik itt látható fotót, ami megadja a hátoldal jellegét.

A hátoldal szövegét írjátok meg, az elkészült mintát továbbítom részetekre jóváhagyásra.

 

Belső oldalak szövegezése

Belső bal oldal

1. BLOKK CÍMSORA: 
„MIÉRT KAPTÁL MEGHÍVÓT?"  
22 karakter szóközzel együtt

1. BLOKK MINTASZÖVEGE:
„Genetikailag rokonságban vagyunk, akit ráadásul szeretünk. Olyan barát vagy, aki fontos számunkra. Valami jelentőset tanultunk tőled, hatással voltál ránk. Szeretnénk, hogy jelen legyél a számunkra legszebb pillanatokban. Nagy szükségünk van rád, aki eléri a magas helyeket a dekorálásnál :) Valami számunkra jelentőset szeretnénk mutatni neked." 

346 karakter szóközzel együtt

Belső jobb oldal

2. BLOKK CÍMSORA:
„MEGISMERKEDÉSÜNK TÖRTÉNETE - AVAGY AMIT MÉG NEM TUDSZ RÓLUNK"
60 karakter szóközzel együtt

2. BLOKK MINTASZÖVEGE:
„Számtalan egymást szekáló munkahelyi e-mail, egy kalandos kanapé szerelés és egy éjféli James Bond-mozi után beláttuk, hogy együtt igazán jó. De hová vezet, ha két ember ezek után közös wifi-hálózatot, öblítőt, néha napján borotvát használ, és túlesnek a cipősszekrény generálta nemek közti hagyományos erőfitogtatáson? Mit tegyenek, ha ez-után közösen szeretnének bevásárolni, péntekenként piros cipő húzni? Erre mi egy megoldást találtunk a könyvekben: IGEN,összeházasodunk, melyre szeretettel meghívunk Téged és kísérődet. Szeretnénk, ha velünk ünnepelnél ezen a szép napon!"

577 karakter szóközzel együtt